Over ons


Over ons

About us

Europlaid is al 50 jaar een specialist op het gebied van woningtextiel. Zowel voor een klassieke uitstraling als een moderne look bent u bij ons aan het juiste adres. De Europlaid producten zijn verkrijgbaar in de Benelux, Duitsland en Zwitserland bij de betere woon- en beddenspeciaalzaak.

Woon- en beddenspeciaalzaken – Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in het vervaardigen van bedspreien met een grote keuze in dessins, kwaliteiten en uitvoeringen zoals: jacquard geweven, quilts, chenille en geweven katoen. Daarnaast bevat onze collectie ook dekens, plaids en diverse uitvoeringen sierkussens. Europlaid is de laatste producent in West-Europa van de authentieke wollen Smyrna-tafelkleden en handweeftafelkleden.

Veruit de meeste artikelen worden op maat vervaardigd in onze eigen fabriek in België. Door deze eigen productie kunnen wij naast de gangbare maten ook afwijkende maten of bijzondere uitvoeringen leveren.

ProjectenEuroplaid is ook actief binnen de projectwereld. Hier werken wij voornamelijk samen met (interieur)architecten en richten wij ons met name op hotels, theaters, cafés, restaurants etc. Wij produceren voor deze markt ondermeer bedspreien, -skirts, -lopers, dekbedden, hoofdkussens en verschillende soorten raambekleding.

Afhankelijk van uw specifieke wensen en beschikbaar budget adviseren wij u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. Naast onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren we ook de nodige nazorg. Kijk voor meer informatie bij “producten”.

Breng een bezoek aan onze showroom

Contacteer ons voor een afspraak